Мизерни условия и лошо отношение в хотел в Банско навръх Нова година
Секция: Туризъм
03 Януари 2019 09:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мизерни условия и лошо отношение в хотел в Банско навръх Нова година

/КРОСС/ Мизерни условия и лошо отношение в хотел в Банско навръх Нова година - от това се оплака певицата Христиана Дънкова в профила си във Facebook. Тя публикува снимки на стаята, в която била настанена след официална покана да участва в новогодишната програма на 31 декември. Участието й урежда импресарио. Срещу хонорар, изпълнителката се съгласява да пее за гостите на един от хотелите край Банско. На 31 декември Дънкова пристига в хотела, но се сблъсква с хладно посрещане. Служителите на рецепцията дори не знаели къде трябва да я настанят. От хотела казват, че при пристигането на певицата вниманието към нея е било занижено заради стотиците гости, настаняващи се по същото време. В крайна сметка Дънкова получава стая с „мръсни чаршафи и фасове по барплота". Предлагат да й донесат две печки, за да се затопли помещението. Маркетинг-мениджърът на хотела Владимир Проев обясни, че певицата е настанена в търговска стая, която се отдава на гости. Докато й бъде подготвено помещението, на госпожата е дадено сервизно или багажно помещение, където може да си остави багажа, докато камериерките подготвят нейната стая. Повтарям, гостите са с предимство, категоричен е Проев.

Певицата разказва, че отказала да се настани в стаята и пожелала да бъде преместена, в противен случай отказва да пее на Нова година.

След разговори, ни настаниха в част от апартамент, където имаше други хора, които реално мисля, че не знаеха за нашето пребиваване в този апартамент, разказа Дънкова пред камерата на NOVA.

В същото време от хотела твърдят, че Дънкова сама се е объркала и вместо в собствената си стая, влязла в друга, вече заета. Маркетинг-мениджърът показа и мястото, на което певицата е била настанена. А то не прилича на онова, което се вижда на снимките във Facebook профила й.

Християна е категорична, че повече няма да стъпи във въпросния хотел нито като турист, нито като изпълнител. От хотела също не възнамеряват да я канят на следващи участия.