Десподов мисли за трансфер в чужбина, след като стана футболист на годината
Секция: СПОРТ
07 Януари 2019 08:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Десподов мисли за трансфер в чужбина, след като стана футболист на годината

/КРОСС/ Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов мисли за трансфер в чужбина, след като спечели наградата футболист на годината. 22-годишният играч на червените спечели в 58-ата анкета, като изпревари само с осем точки вратарят на "Славия" Георги Петков.

"За мен е огромна чест на 22 години да спечеля тази награда. Благодаря на ЦСКА, на ръководството и феновете. Не забравям и всички треньори, които са ми развили качествата. Хвърлих много труд", заяви Десподов.

Според него подгласниците му Петков и Тодор Неделев също заслужват да са №1.

"Още преди Нова година казах, че не е тайна, че вече мисля за трансфер в чужбина, но не казвам, че само това мисля. Ще видим ръководството на ЦСКА какво ще прецени. Ако постъпи оферта, която е добра за мен и за клуба, мисля, че г-н Ганчев ще вземе правилното решение, защото го познавам. С никой не съм се чувал, нямам мениджър и тези въпроси трябва да ги зададете към ръководството на ЦСКА", каза още нападателят.

Десподов обяви, че си поставя високи цели с ЦСКА за края на годината. Той изрази надежда червените да се преборят за титлата в Първа лига.