Предстоящи събития в страната на 8 януари
Секция: Предстоящи събития
08 Януари 2019 07:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 8 януари

/КРОСС/ София.
От 14.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе среща с представители на браншови организации за автомобилен превоз.

***
София.
Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе извънредно заседание в Гранитна зала на Министерския съвет.

***
София.
От 11.00 часа в заседателната зала на УСБАЛ по онкология д-р Стефан Константинов ще направи отчет за управлението болницата през изминалата година и ще сподели предстоящите промени в нея през тази година.

***
София.
От 11.30 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча" 23 ръководството на партията ще даде пресконференция.

***
София.
От 15.00 часа в постоянната приемна на БСП - София на ул. "Леге" № 10, етаж 1, лидерът на БСП - София Калоян Паргов и народният представител от „БСП за България" проф. Румен Гечев ще бъдат на разположение на софиянци.

***
Карлово.
С военен церемониал и поднасяне на венци в Карлово ще бъдат отбелязани 141 години от освобождението на града на 8 януари 2019 година. От 11.00 часа в Пулевата къща ще има слово за паметната дата и действията на руските войски и българските опълченци през 1878 г. при освобождението на Карлово. След това ще бъдат поднесени цветя пред паметната плоча. От 11.20 часа шествие ще премине по ул. „Васил Левски" и ул. „Ген. Карцов", а в 11.40 часа венци и цветя ще бъдат поднесени и пред паметника на ген. Павел Карцов.

***
Пловдив.
От 11.00 часа до Източната порта, в подножието на Стария град на ул. „Цанко Лавренов" №11 заместник- кметът по култура и туризъм на Община Пловдив инж. Александър Държиков ще открие нов Туристически информационен център.

***
Търговище.
От 17.00 часа в зала 74 на местната администрация ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Търговище за 2019 г.