Предстоящи събития в страната на 10 януари
Секция: Предстоящи събития
10 Януари 2019 07:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 10 януари

/КРОСС/София.
От 09.30 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе дискусия на тема „Как бизнесът подкрепя българското висше образование?", организирана от Фондация „Подкрепа за образование".

***
София.
От 11.00 часа в зала 610 в сградата на Централно управление на НАП ще се проведе пресконференция във връзка с началото на данъчната кампания.

***
София.
От 11.00 часа в Логистичен център на cargo-partner, Австрийското търговско представителство ще представи резултатите от официално проучване сред австрийските компании за развитието на инвестиционния климат в България.

***
София.
От 13.00 часа, пред сградата на Представителството на Европейската комисия, Политическа партия „МИР" организира мирен протест срещу новите текстове в пакет „Мобилност 1" и в подкрепа на исканията на българските превозвачи

***
Дългопол.
От 17.00 часа в заседателната зала на Общински съвет Дългопол ще се състои публично обсъждане на бюджета за 2019 г.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в заседателна зала на Общината ще се проведе обществено обсъждане на резултатите от извършена инвентаризация на горски територии.

***
Пловдив.
От 19.30 часа в Limacon Event Center ще се проведе първият публичен дебат на номинираните за вътрешните избори за определяне на кандидатите на „Да, България!" за евродепутати в единната листа на Демократична България за изборите за Европейски парламент през 2019 г.
Преди дебата, от 15.00 часа, номинираните кандидати ще се срещат хора в центъра на града, като ще бъдат поставени специално за целта изградени маси на ул. Княз Александър Батенберг (Главната).

***
Шумен.
От 10.00 часа в сградата на ВиК ще се проведе Общо събрание на съдружниците.

***
Шумен.
От 12.00 часа в зала „Тича" на хотел „Шумен" омбудсманът Мая Манолова и общественият посредник на Община Шумен Иван Капралов организират обществена дискусия на тема: „Право на заплащане на качествена ВиК услуга".