Предстоящи събития в страната за 15 януари 2019 година
Секция: Предстоящи събития
15 Януари 2019 07:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за  15 януари 2019 година

/КРОСС/ София.
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще присъства в сградата на посолството на Румъния в България на представянето на приоритетите на Румънското председателство на Съвета на ЕС.

***
София.
От 13.00 часа в зала 238 на Народното събрание парламентарната правна комисия ще разгледа ветото на президента Румен Радев върху последните промени в Наказателния кодекс.

***
София.
От 13.30 часа в зала 232 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по отбрана, на което ще бъде разгледано предложението за придобиване на F-16.

***
София.
От 15.30 часа в зала „Запад" на Народното събрание Комисията по бюджет и финанси ще проведе заседание, на което ще бъде разгледано предложението за придобиване на F-16.

***
София.
От 09.30 часа в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на Съдийската колегия.

***
София.
В 09.30 часа в Българската фондова борса ще се проведе церемония по награждаване на брокери с най-високи резултати през 2018 г.

***
София.
От 11.00 часа в голямата зала на Учебния център АЯР (бул. „Шипченски проход" 69) Агенцията за ядрено регулиране организира пресконференция, на която ще представи дейността си за изминалата 2018 година.

***
София.
От 12.30 часа в централата на ПП АБВ (ул. „Врабча" 23) ръководството на партията ще даде проведе пресконференция по две теми - предложение към групите на партиите в Народното събрание за два варианта на вот на недоверие към правителството и позиция на АБВ по
окончателното решение на македонския парламент за промяна на името на Р Македония.

***
София.
От 15.00 часа до 17.00 часа в постоянната приемна на БСП - София на ул. "Леге"10, етаж 1 народният представител от „БСП за България" Румен Георгиев и общинският съветник Николай Николов ще проведат приемна за граждани.

***
Благоевград.
От 12.00 часа в кабинета на кмета д-р Атанас Камбитов ще се проведе пресконференция по актуални теми.

***
Варна.
От 14.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1 доц. Антоанета Цветкова, председател на комисията по здравеопазване към ОбС ще има приемен ден за граждани.

***
Велинград.
В 13.00 часа в Голямата зала на Община Велинград ще се проведе обществено обсъждане на тема „Визия на парк Клептуза".

***
Враца.
От 17.00 часа в конферентната зала на Община Враца ще се проведе публично обсъждане на Проектобюджета на общината за 2019 г.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе месечно заседание на кметовете и кметските наместници.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в заседателната зала на Общината ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет за 2019 година.

***
Перник.
В 09.00 часа в зала „Панорама" Общинският съвет ще обсъди избора на нов собственик на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация.

***
Разград.
От 10.00 часа на централния вход на ОДМВР-Разград ще се проведе първият за годината брифинг на директора на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.

***
Свищов.
От 15.00 часа в зала 1 на Община Свищов ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат отчетени резултатите от проекта „Да успеем заедно" и ще бъдат представени приоритетите на ОП „Наука и образование за интелигентен растеж".