Японец сключи брак с жена, която не съществува
Секция: ЛЮБОПИТНО
15 Януари 2019 18:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Японец сключи брак с жена, която не съществува

/КРОСС/ 35-годишният японец Акихико Кондо сключва брак с виртуалната поп звезда Хацуне Мико, след като е крайно разочарован от жените. По думите му, в миналото му те са го унижавали и са го третирали зле, което довело до решението на мъжа да скъса всякакви отношения с тях.

Но Акихико не останал за дълго сам - той намира любовта в лицето на 16-годишната виртуална поп звезда Хацуне Мико, за която решава да се ожени. Той започва да планира сватбата още през март 2018 година и в крайна сметка осъществява мечтата си. На скромната церемония са присъствали 40 гости - приятели и роднини.

Това, което обаче помрачава празника било отсъствието на майката на младоженеца. Тя не иска да приеме, че синът й предпочита танцуваща холограма пред истинските хора. Празненството е струвало на младоженеца 18 хиляди долара

Това обаче става все по-често срещано явление в Япония, където социалната изолация се превръща в начин на живот, а все повече хора между 18 и 35 години никога не са имали сексуален контакт и не желаят да имат такъв.