200 км гонка тази нощ между полицията и кола, започнала е от Стара Загора
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Януари 2019 08:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
200 км гонка тази нощ между полицията и кола, започнала е от Стара Загора

/КРОСС/ Гонка е имало тази нощ между полицията и автомобил в продължение на 200 км, съобщи кореспондентът на bTV в Стара Загора.

Всичко започнало към 2:40 ч., след като пътуващите не се съобразили с указанията да спрат за рутинна проверка в Стара Загора. Шофьорът на колата подминал пътните полицаи с висока скорост и се отправил по магистрала „Тракия" в посока Пловдив. Край Чирпан последвал втори опит колата да бъде спряна, но и той бил неуспешен. На моменти автомобилът се е движил с повече от 200 км/час. Пътуващите се отправили към Карлово и Казанлък. И в Казанлък шофьорът успял да избяга от органите на реда.

Автомобилът в крайна сметка е спрян между Ягода и Ръжена. Двама от пътуващите в колата са задържани, третият се издирва в момента. Задържаните са на 23 и 32 години. Единият е криминално проявен. Преди да бъдат спрени за рутинна проверка, те са били в казино и са пили алкохол.Преследваната кола е ударила патрулка, няма пострадали, а само материални щети по колата. Не е имало стрелба, уточниха от МВР.

Снимки БТВ