Орлин Павлов представя албума "ОЩЕ МАЛКО..." на клубна сцена
Секция: Шоубизнес
17 Януари 2019 11:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Орлин Павлов представя албума "ОЩЕ МАЛКО..." на клубна сцена

/КРОСС/ Орлин Павлов ще представи албума "ОЩЕ МАЛКО..." за първи път на клубна сцена. Музикалното пътешествие, на което може да се качите с билет за концерта, а преживяването ще е гарантирано незабравимо. Пътешествието започва в 23.00 часа на 25 януари.

След зашеметяващия успех в зала 1 на НДК през октомври миналата година, сега Орлин отправя своето предизвикателство към фенове и почитатели, но този път на клубна сцена. Съставът от музиканти ще е също толкова грандиозен, емоциите още по-големи и опияняващи, а спомените неповторими!

Музикантите, които ще се качат на сцената в Sofia Live Club заедно с певеца ще са единадесет: Мартин Ташев - тромпет и вокали, Милен Кукошаров - пиано, Васил Вутев - барабани, Борислав Бояджиев - перкусии, Владислав Мичев - тромбон, Венелин Георгиев - саксофон, Георги Стойков - тромпет, Евден Димитров - бас, Волен Милчев - вокали и Ангел Дюлгеров - китара. Зад пулта за настроението ще се погрижи небезизвестният DJ STEPHANE LOVE. Билетите са на цена 20 лева. В деня на концерта ще са 25 лева.