Дарина Павлова залюби 35-годишен младок
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Януари 2019 08:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дарина Павлова залюби 35-годишен младок

/КРОСС/ Вдовицата на мафиотския бос Илия Павлов - Дарина, залюби 35-годишен младок, твърди таблоидът "Галерия".

Любовникът ѝ е бивш спортист и по ирония на съдбата се казва Илия, разкрива източник, близък до Веселата вдовица.

Именно името му било първото нещо, което грабнало Дарина Павлова. Впоследствие тя с изумление установила, че младият мъж има голяма прилика с покойния ѝ съпруг и по някои черти от характера. Младият Илия бил доста избухлив, но в същото време - изключително благороден.

Според изданието, което се позовава на приятели на Дарина, връзката им е напълно неангажираща засега и бизнес дамата има интимни отношения с още няколко мъже от различни кътчета по света.

"Веселата вдовица" никога не е била по сериозните връзки, коментира вестникът. Когато навремето се омъжи за Илия Павлов, бракът ѝ бе изненада за нейните близки. "Дарина е бохем, купонджийка и трудно се задържа при един мъж. Илия обаче я спечели", спомнят си семейни приятели.

Днес 55-годишната Павлова е с една идея по-улегнала, но това не се дължи на годините ѝ, а на здравословните проблеми, с които се сблъска миналата година. През лятото вдовицата се оперира от миома в Рим и доста се изплаши за здравето си. Дори хирургичната интервенция обаче не успя да притъпи апетита ѝ към "агнешкото".

Говори се, че освен 35-годишното си гадже у нас, Дарина въртяла двама младоци в Италия и един в САЩ, където вдовицата притежава няколко имота. С нито един от мачовците Павлова не се е появявала публично.

Последният мъж, с когото бе спрягана бизнес дамата, бе Джулио Берути. Двамата редовно бяха засичани по светски събития, не криеха топлите си чувства и в социалните мрежи. Поведението им погрешно бе възприето като флирт и Берути дълго време бе спряган за неин годеник.

След като Джулио се ожени за гаджето си Сандро Рубини, стана ясно, че между Дарина и хомосексуалистът е имало само приятелство.