Предстоящи събития в страната на 19 януари
Секция: Предстоящи събития
19 Януари 2019 07:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 19 януари

/КРОСС/ *** София

От 10.00 часа в зала „Витоша“ на хотел „Маринела“, ПП АБВ организира международен енергиен форум под надслов „Енергетика, икономика, сигурност – актуални измерения“.

От 12.00 часа в Борисовата градина от района на телевизионната кула ще се проведе патриотичен крос в чест на българската лекоатлетка Кипра Данаилова.

От 18.30 часа в зала „Рейнбоу плаза“ ще се състои церемонията по награждаване на найдобрите спортисти и треньори на България за 2018 г. „Нощта на шампионите“.

*** Боровец

За осма поредна година Боровец ще стане част от инициативата на Международната федерация по ски – „Световен ден на снега“.

*** Велико Търново

От 17.00 часа привържениците на ЦСКА ще посетят Центъра за настаняване от семеен тип на ул. „Колоня Товар“ №14, където ще бъдат подарени топки и артикули на отбора, осигурени от Сектор „Г”.

От 18.00 часа в Дневния център в село Церова кория ще бъде представена празнична програма за празника на селото с музика и танци, подготвени от самодейните състави.

*** Враца

От 11.00 часа в малката зала на Художествена галерия „Иван Фунев“ при Регионален исторически музей – Враца ще бъде представена документалната изложба „140 години от Учредителното събрание, приело Търновската конституция“.

*** Хасково 

От 11.00 часа пред паметника-морена срещу църквата “Света Богородица” ще се състои ритуал по полагане на венци и цветя по повод тържествено честване на 141 години от Освобождението на града.

*** Шумен

От 12.00 до 13.00 часа жителите на кв. „Макак“ ще излязат на протест на пътя София- Варна, в района на кръговото кръстовище за „Макак“, заради изискването за винетки, за да пътуват до Шумен.