Премиера на Оркестър Титаник в Сатиричния театър
Секция: КУЛТУРА
19 Януари 2019 15:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Премиера на Оркестър Титаник в Сатиричния театър

/КРОСС/ Спектакълът "ОРКЕСТЪР ТИТАНИК" имаше премиера през седмицата на сцената на Сатиричен театър “Алеко Константинов”. Той е съвместна продукция на Общински театър Кюстендил и Сатиричния театър.

“Премиерата бе в Кюстендил на 30 октомври. Последва представяне на "ОРКЕСТЪР ТИТАНИК" в Перник, на 6- ти ноември. На 16 януари бе предпремиерата в Сатиричен театър “Алеко Константинов”, а на 17- ти и самата премиера. На 24 януари "ОРКЕСТЪР ТИТАНИК" ще бъде представен отново в София, а на 29 януари в Кюстендил”, каза за Дарик директорът на театъра в Кюстендил Чавдар Ненов.

Публиката в столицата награди с продължителни ръкопляскания актьорите Силвия Лулчева, Иван Панев, Константин Икономов, Кирил Бояджиев, Николай Брънзалов и Денислава Николова. Автор на пиесата е Христо Бойчев, режисьор е проф. Румен Рачев, сценограф- Петьо Начев и композитор- Димитър Христов.

В афиша на Общински театър- Кюстендил до края на месеца предстоят още: на 28 януари е постановката на театър “Искри и сезони”- “Вик за любов”, в ролите са- Искра Радева, Георги Кадурин, Теодор Елмазов и Иван Панайотов, а режисьор е Валентин Ганев; на 31 януари е предпремиерата на последния спектакъл на Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл.