Рийз Уидърспун: 40-те ми донесоха успех в кариерата
Секция: Шоубизнес
20 Януари 2019 21:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рийз Уидърспун: 40-те ми донесоха успех в кариерата

/КРОСС/ 40-те са най-добрият период в кариерата ми, а това е рядкост в Холивуд. Всяка жена на тази възраст трябва да е независима и сама да изкарва парите си. Това казва Рийз Уидърспун пред Vogue. Симпатичната актриса украси корицата на списанието за месец февруари.

Звездата изглежда страхотно в зелена макси рокля от пролетно-лятната колекция на Givenchy. При това носи усмивката си на уста.

Холивудската звезда застана зад обектива на списанието заедно с майка си и дъщеря си, за да покаже поразителната прилика между трите поколения.

Уидърспун разказва, че от малка е бунтарка и никога не се е притеснявала да изказва мнението си на глас. Това ѝ носело конфликти както в училище, така и в работата – на снимачната площадка.

„Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не ѝ се предлага като опция...“, споделя тя и уточнява, че сериалът „Big Little Lies“ има за цел да „постави жените в центъра на историята“. Тя не само участва в него, но е и негов продуцент.

Подтикната от това да защитава правата на жените, Рийз създава школа за млади режисьори. Тя има собствен канал в YouTube, участва и в различни дискусии.