20 000 лева от „Еврошанс“ за юрист от Сърница
Секция: СПОРТ
21 Януари 2019 11:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
20 000 лева от „Еврошанс“ за юрист от Сърница

/КРОСС/ С 20 000 лева за начало - така започва 2019-та година за 29-годишния Александър Пилев. 6, 17, 32, 33, 57, 58, 63, 65 - това не е сложен математически код, а комбинацията на късмета за щастливеца от Сърница, защото точно тези 8 числа му носят страхотната печалба от 20 000 лева в любимата числова игра „Еврошанс".
Късметът връхлита Алекс ненадейно, докато пие следобедното си кафе в пункта на „Евробет" и очаква поредното теглене на „Еврошанс". Той внимателно следи числата на екрана и усеща как еуфорията му нараства с всяко изтеглено число, защото все повече съвпадат с тези в талона му. Когато тегленето приключва, Алекс вече знае, че има голяма печалба, но е толкова развълнуван, че не е в състояние сам да пресметне каква е тя. Секунди по-късно букмейкърът потвърждава печалбата и разкрива сумата - 20 000 лева.
„Не бях на себе си от щастие, емоцията беше толкова силна, че трябваше веднага да споделя с някого. Затова се обадих първо на баща ми, който се развълнува повече и от мен, когато чу сумата от 20 000 лева.", разказва Алекс.
29-годишния Алекс е юрист по образование, но помага и в семейния бизнес, където смята да инвестира част от печалбата.
Тегленията на играта „Еврошанс" можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.