Фирми от 25 държави представят новости във "Ваканция и спа експо"
Секция: Туризъм
31 Януари 2019 11:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фирми от 25 държави представят новости във "Ваканция и спа експо"

/КРОСС/ Над 380 компании са заявили участие в туристическото изложение "Ваканция и спа експо", което ще бъде открито на 14 февруари в Интер експо център - София, съобщиха организаторите на форума, който ще продължи до 16 февруари. Изложението е под патронажа на Министерството на туризма и в партньорство с Българската асоциация по балнеология и СПА туризъм.

Туристически дестинации, хотели и туроператори от 25 държави ще бъдат представени на форума, когато специалисти в областта на туризма и посетители ще имат възможност да се запознаят с новостите в предлагането на водещи компании от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

За първи път тази година се организира представяне на потенциала на специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински центрове, балнео- и СПА хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури. Комплексни оферти за специализиран медицински, балнео- и СПА туризъм ще представят водещи туроператори от страната и чужбина. Доставчици на медицинска апаратура и оборудване за хотели и СПА центрове, за козметични и уелнес комплекси ще представят последните технологични постижения.

Специализираната зона за медицински и СПА туризъм в рамките на изложението е организирана в партньорство с Български съюз по балнеология и СПА туризъм и с подкрепата на ESPA /European Spas Association/.

В тазгодишното издание на форума 59 компании за първи път ще представят своите продукти и услуги пред партньори и потенциални потребители. Сред тях са туроператори, хотели от България и чужбина, културни институции, дипломатически представителства, търговски центрове, авиокомпании, общини и регионални сдружения, музеи и специализирани рекламни компании.

Своята премиера тази година ще има и зоната на винопроизводителите в залите изложението.