МТИТС ще избере с конкурс художествени проекти на пощенски марки
Секция: БЪЛГАРИЯ
06 Февруари 2019 14:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
МТИТС ще избере с конкурс художествени проекти на пощенски марки

/КРОСС/ Художествените проекти на три от най-интересните теми на пощенски марки, които ще бъдат издадени през 2019 г., ще бъдат избрани с анонимен конкурс. Изданията са посветени на „50 години от стъпването на човек на Луната"; „Коледа 2019" и „Български народни носии".

В конкурса могат да участват пълнолетни български граждани. Всеки кандидат може да предложи един проект по всяка от обявените теми.

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще приема оригиналните художествени предложения до 17.30 часа на 31.05.2019 г. Проектите ще бъдат оценявани от членовете на Специализирания експертен съвет по маркоиздаване към министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Победителите ще бъдат обявени на интернет страницата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията на 05.06.2019 г.

На 07.06.2019 г., от 14.00 часа, проектите на всички участници в конкурса ще бъдат изложени в клуба на Софийското филателно дружество, ул. „Хан Крум" № 7.