Круизен гигант предлага работа мечта
Секция: Туризъм
09 Февруари 2019 09:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Круизен гигант предлага работа мечта

/КРОСС/ За много хора работата е просто начин да финансират своето мечтано пътуване, а средствата винаги са разчетени, когато предстои екскурзия.

Круизната компания Royal Caribbean обаче предлага нещо повече - пътуване срещу заплащане. Фирмата търси да наеме служител, който да плава по света, документирайки изживяванията си в социалните медии. За да прави това, одобреният кандидат ще получи и заплащане от 104 хил. паунда или 136 хил. долара.

За целите на своята длъжност, наетият пътешественик ще посети ледник в Аляска, ще разгледа Осака в Япония, ще отиде на рафтинг сред норвежките фиорди. Той или тя ще има възможност да изживее круиз до Perfect Day в CocoCay - новият частен остров на Royal Caribbean в Карибския басейн.

Длъжността, за съжаление, е достъпна само за британски или ирландски граждани на възраст над 21 години. Подборът ще стане по публикация в Instagram на изключителна история от пътуване, видео или изображение чрез Instagram story, IGTV или пост, в който е отбелязано @RoyalCaribbeanUK и # ShoreExplorer преди края на деня 1 март 2019 г.

"Търсим любител на адреналина, който не само е жаден за приключения, но и има уникална способност да улови момента и да разкаже история в една обикновена публикация в социалните медии", заяви говорител на Royal Caribbean. „Вече предлагаме огромно количество невероятни, еднократни преживявания като част от нашите круизни ваканции - от спускане по въжена линия и рафтинг в буйни води, до ходене по ледници и полет с балон с горещ въздух.

"Откривайки тази позиция, ние се надяваме, че печелившият кандидат ще отведе нашата програма за екскурзия до нови висоти."