Румънската сензация INNA с първи самостоятелен концерт за България във Велико Търново на 17 март
Секция: КУЛТУРА
11 Февруари 2019 16:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Румънската сензация INNA с първи самостоятелен концерт за България във Велико Търново на 17 март

/КРОСС/ Една от най-атрактивните съвременни поп изпълнителки, INNA най-после ще зарадва хилядите си почитатели у нас със самостоятелен концерт!

Сексапилната румънка ще пее пред българска публика на 17 март в ДКС “Васил Левски”, Велико Търново.

Събитието е организирано от АРТ БГ и Община Велико Търново по повод празника на старопрестолния град и е част от културния му календар за 2019 г..

Билетите за събитието вече са в продажба от Туристически информационен център Велико Търново и Eventim.bg на цени от 200 до 40 лв и студентски билети от 15 лв.

Предизвикала фурор още с първия си сингъл “Hot” през 2008 г. младата румънка за кратко се превръща в сензация на световна клубна сцена. Следващите три сингъла на певицата постигат успех в световен мащаб, което води до номинация на музикалните награди на MTV Европа 2009, а в началото на 2010-та сингълът „Hot“ достига номер 1 в класацията на Съединените щати „Билбордс хот денс еърплей“. Този сингъл озаглавява и дебютния албум на Inna.

Следват множество участия в цяла Европа, като в началото на 2011-та година изпълнителката осъществява мащабно турне във Франция, Германия, Испания, Турция, Ливан и Румъния. Вторият студиен албум на Inna “ I Am the Club Rocker”излиза през октомври същата година и постига още по-голям успех в Северна Америка, включително и в Мексико, където е тотален хит.

През последните десет години, няма престижна денс сцена, където да не присъстват хитовете на Inna.

До този момент има издадени общо 5 албума, които покоряват челните места в световните музикални класации и продават милиони копия по цялото земно кълбо INNA записва песни и пее изцяло на английски и испански език, което до голяма степен предопределя тоталния й успех, тъй като музиката и има универсално звучене за публиката по целия свят.

Организаторите съветват всички да си закупят билети за екслузивния концерт на 17 март колкото се може по-рано, защото залата на ДКС Велико Търново разполага само с 2300 места, които се очаква да бъдат разграбни за броени дни.