Бритиш Американ Табако в глобално партньорство с Макларън
Секция: Автомобили
12 Февруари 2019 13:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бритиш Американ Табако в глобално партньорство с Макларън

/КРОСС/ 12 февруари 2019 г. Бритиш Американ Табако (БAT) стартира ново глобално партньорство с Макларън, базирано на съвременни технологии и иновации. Многогодишното партньорство се фокусира върху разгръщането на програмата на БАТ за трансформиране на тютюневия си бизнес, в основата на която стои ангажиментът на компанията да предлага портфолио от продукти с потенциално намален риск за „по-добро бъдеще“ на своите потребители.

Като част от споразумението, БAT ще работи в тясно сътрудничество с Макларън Аплайд Технолоджис (McLaren Applied Technologies), съдействайки и споделяйки технологична експертиза, включително в областта на батериите, съвременните материали и дизайна. Двете компании ще обменят най-добри практики, процеси, иновации, ноу-хау и опит в различни сфери.

Амбицията на БAT да „трансформира тютюна“ цели да предостави на потребителите избор от по-малко рискови тютюневи и никотинови продукти. Това партньорство дава на компанията платформа за ускоряване на тази стратегия и е свидетелство за ангажимента на БAT за намаляване на вредата от тютюна.

Сътрудничеството обединява две компании със споделена страст към технологиите, иновациите и дизайна, и с ясно желание към постигане на ярка и значима промяна чрез своя бизнес.

Като глобален партньор на екипа на Макларън във Формула 1, БAT ще има присъствие на и извън болида през целия сезон, винаги в съответствие с действащите регулации и законодателство. Новата световна платформа на БAT за „По-добро утре“ ще бъде обявена на представянето на автомобила на Макларън за 2019 г. на 14 февруари.