Андре Рийо обявява втори концерт в София
Секция: КУЛТУРА
13 Февруари 2019 13:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Андре Рийо обявява втори концерт в София

/КРОСС/ Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо обявява втори концерт в София - на 9 юни в зала Арена Армеец. Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър "Йохан Щраус" ще свирят на стадиона в Амстердам преди голямата футболна среща от Шампионската лига между отборите на Аякс и Реал Мадрид.
Андре Рийо започна началото на годината силно, като обяви 100-ия си концерт на големия площад Ваерхоф в Маастрихт. От 2005 година насам всяко лято холандецът изнася традиционните си концерти пред многохилядна публика в родния си град. Само през 2018 е събрал 150 000 свои фена от 80 страни на спектаклите си на открито. А за миналата година над 700 000 зрители са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.
Грандиозните спектакли за този сезон в София са с нова и изненадваща програма. Повече валсове и много емоции обещават от мениджърския екип.
Концертите на харизматичния Рийо доставят цветна емоция и удоволствие за сетивата. Те са пищно и жизнерадостно съчетание от добре познати класически и произведения и популярни мелодии, изпълнения на известни солисти от различни националности, изненади, фин хумор и неповторимото присъствие на маестрото. Рийо владее настроението и на публиката, и на 60-те музиканти от оркестъра „Йохан Щраус" с аристократичното си излъчване и мощен позитивизъм.
С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 последователи във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани артисти в света.