Ясни са всичките характеристики на Samsung Galaxy S10
Секция: Технологии
13 Февруари 2019 11:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ясни са всичките характеристики на Samsung Galaxy S10

/КРОСС/ Повече от седмица преди официалната премиера в интернет може би се появиха пълните характеристики на очакваните три телефона в серията Galaxy S10 - S10, S10+ и S10e. Те са споделени с GSM Arena от източник от търговската мрежа на корейската компания, но засега все още няма 100% потвърждение за тяхната автентичност, така че е добре да имаме едно наум. От друга страна, съдържанието на двете снимки отговаря на появилата се до момента информация и не е изключено някой просто да е събрал детайлите в документ, който след това е разпечатал, предава Mobile Bulgaria.Освен това има и някои разлики спрямо слуховете - например дисплеят на Galaxy S10+ е посочен като 6.3" с резолюция 3040 x 1440 пиксела, а според досегашната информация диагоналът е 6.4". Не е изключено обаче да става дума за закръгляне. Освен това за Galaxy S10e е написано, че има 5.8" дисплей с QHD+ резолюция от 2280 х 1080 пиксела.

Другите детайли за дисплеите включват максимална яркост от 800 нита, поддръжка на HDR 10+ и предпазване с Gorilla Glass 6 и 5. Според информацията телефоните ще имат 10МР селфи камера с бленда f/1.9, Dual Pixel автофокус и възможност за запис на 4K видео. Не се споменава обаче очакваната оптична стабилизация. S10+ ще има предна камера с втори 8МР сензор.

По отношение на основната камера и трите модела ще имат 12МР основен сензор с променлива бленда, оптична стабилизация и Dual Pixel автофокус плюс 16МР сензор (f/2.2) с фиксиран фокус и ултраширокоъгълна оптика.

Galaxy S10 и S10+ обаче добавят и трети сензор с резолюция 12МР (f/2.4), оптична стабилизация и телефото оптика. Телефоните ще могат да записват два пъти по-дълго super slow motion видео. Камерата ще включва оптимизации с изкуствен интелект и нови ефекти като Zoom и Color point.