Оперната прима Соня Йончева е поканена като официален гост на наградите Оскар
Секция: КУЛТУРА
14 Февруари 2019 08:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Оперната прима Соня Йончева е поканена като официален гост на наградите Оскар

/КРОСС/ Оперната прима Соня Йончева е поканена да бъде официален гост на 91-ата церемония по връчването на наградите Оскар на 24 февруари в театър „Долби" в Лос Анджелис. Тя ще дефилира по червения килим заедно с всички звезди, номинирани за най-големия приз в киното.

Моля, отбележете, няма да участвам, а ще се наслаждавам на церемонията, отбеляза в социалните мрежи световноизвестната пловдивчанка.

Йончева излиза днес - на 14 февруари, на сцената на Метрополитен опера в Ню Йорк за поредния си триумф като сляпата принцеса Йоланта в едноименната опера от Чайковски. След това талантливата певица се завръща в Европа за концерт в Националната опера на Унгария, Операта на Монте Карло, в Ла Скала, където ще пее в „Травиата". До края на лятото Соня ще има поредица от изяви в Германия, Франция, Белгия, Испания, Австрия.

На 23 юни тя ще излезе на една сцена в Гала концерта на Ролекс в Миланската Скала заедно с изключителните оперни гласове Пласидо Доминго, Йонас Кауфман и Хуан Диего Флорес и пианистката Юджа Уан.