Започва туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“
Секция: Туризъм
14 Февруари 2019 09:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Започва туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“

/КРОСС/ Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие най-голямото туристическо събитие у нас - международното изложение „Ваканция и СПА Експо". През трите дни на изложението участват с представителни щандове 380 компании от 25 страни. Хората, които от рано планират своя отдих, могат да направят резервации при специални изгодни условия.

Турция, Гърция, Испания, Хърватия и Тунис са сред най-предпочитаните дестинации за летните почивки на българите. Европейски маршрути допълват предложенията на туроператори от Великобритания, Германия, Италия и Унгария.

Сред предложенията за пътувания до екзотични дестинации са фирми от Малдивските острови, Индия, Виетнам, Мексико, Обединените арабски емирства. В съпътстващата програма са включени над 50 събития, дискусии, презентации на фирми, дестинации, представяне на нови технологии.

В специална зона на изложението е отделено място за центрове за балнеология и възстановяване, медицински центрове, балнео- и СПА-хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури.

Друга зона е посветена на региони за винен туризъм. Първият ден от борсата е предназначен само за професионалисти. През втория и третия ден входът е свободен за посетители.