glo™ в нови градове в България
Секция: ИКОНОМИКА
14 Февруари 2019 11:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
glo™ в нови градове в България

/КРОСС/ gloTM - иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн - навлиза в нови градове в България. Сред тях са Велико Търново, Благоевград, Добрич, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Силистра, Смолян, Плевен, Шумен, Ловеч, Габрово, Казанлък, Пазарджик, Перник, Видин, Враца, Монтана, Козлодуй, Кюстендил, Карлово, Разград, Търговище и други. Продуктът ще може да бъде закупен от търговски представители, както и в търговски обекти в градовете.

От края на 2018 г. gloTM присъства със специализирани обекти в 6-те най-големи града в България. Устройството се предлага в търговските центрове в София - The Mall, Serdika Center, Mall of Sofia, Paradise Center, Sofia Ring Mall, както и в Пловдив - Mall Plovdiv, във Варна - Grand Mall, в Бургас - мол Galleria, в Стара Загора - мол Galleria, и в Русе - Mall Rousse.

gloTM е страхотен продукт по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, gloTM може да се ползва до 30 сесии. Устройството нагрява тютюна до приблизително 240°C, не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е много по-малко*. Същевременно с това, gloTM предоставя на потребителите изчистена и стилна визия в четири основни цвята - черен, сив, златен и розов.

Устройството използва специално разработени тютюневи стикове за gloTM, които могат да бъдат закупени както от специализираните щандове на gloTM, така и в търговската мрежа в страната. Към момента българските потребители могат да избират между три налични разновидности на стиковете.

„Гордеем се, че само няколко месеца след старта на gloTM у нас имаме възможността да разраснем мрежата ни на предлагане. Това е резултат на доброто представяне на gloTM и интереса към устройството в страната, с което вярвам, че ще успеем да отговорим на очакванията на пълнолетните потребители. За нас е изключително важно да предложим на пълнолетните пушачи алтернатива на конвенционалните цигари с потенциално намален риск, едновременно с изключително високо качество и модерен дизайн" - коментира Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

Технологията на gloTM е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от дългогодишната работа на над 100 учени и експерти в различни области.