ЧЕЗ България получи приз за най-значими корпоративни партньори на SOS Детски селища
Секция: ИКОНОМИКА
14 Февруари 2019 11:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЧЕЗ България получи приз за най-значими корпоративни партньори на SOS Детски селища

/КРОСС/ ЧЕЗ България получи приз в категория „Най-значими корпоративни партньори на SOS Детски селища България за 2018 г." по време на годишните награди на организацията, които бяха раздадени на 12 февруари във Военния клуб в София. През 2018 г. ЧЕЗ България дари 10 000 лева за покриване на сметките за електричество, което я позиционира като бронзов партньор на SOS Детски селища България. Успешното партньорство между двете организации продължава вече три години.

„Радвам се, че това партньорство се превърна в традиция. За ЧЕЗ грижата за младите хора е от първостепенно значение, защото те са бъдещето на страната. Гордеем, се че имаме принос да помогнем на децата в нужда да живеят в уютни и светли домове", каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България са разработили и следват дългосрочна политика за подкрепа на младите хора и местните общности чрез различни инициативи като спонсорства, дарения и доброволчески труд. Компанията е една от първите, които се включиха в дуалната форма на обучение по електротехника в България, а в момента се провежда конкурсът „Стани стипендиант на ЧЕЗ", чиято цел е да подпомогне най-талантливите дванайсетокласници в професионалните гимназии в Западна България.