Предстоящи събития в страната на 15 февруари
Секция: Предстоящи събития
15 Февруари 2019 07:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 15  февруари

/КРОСС/ Хасково.
От 16.00 часа пред сградата на Областната администрация президентът Румен Радев ще приеме строя на почетния караул в Хасково. По-късно в 16.15 часа в Драматично-куклен театър „Иван Димов (ул. "Отец Паисий" № 40) държавният глава ще участва и в дискусия с представители на регионалния бизнес.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открият ремонтираната покрита лекоатлетическа зала в града, която се намира над стадион Берое.

***
София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе заседание.

***
София.
От 09.00 часа в УМБАЛ „Св. Иван Рилски" световноизвестният неврохирург проф. Шарбел Монайе ще оперира заедно с доц. Станимир Сираков две български деца.

***
Варна.
От 9.00 часа в Пункт за базиране Варна ще се проведе тържество по случай 10-та годишнина от вдигането на флага на минен ловец „Цибър".

***
София.
От 10.00 часа в Гранд Хотел София експерти ще коментират тенденциите на имотния пазар в столицата.

***
София.
От 10.00 часа в конферентната зала на Fulbright на бул. „Витоша" 12 Асоциацията на европейските журналисти-България и Българо-американската комисия за образователен обмен Fulbright организират практически тренинг за професионалисти на тема „Как да претворяваме данните в журналистически истории".

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Конфедерацията на автобусните превозвачи ще даде пресконференция.

***
София.
От 11.00 часа в Интер Експо Център ще се проведе уъркшоп на тема „Дигитализацията - двигател за растеж на туризма", организиран от Европейската комисия и Изпълнителната агенция за малките и средните предприятия (EASME)
.
***
София.
От 11.30 часа в сградата на ГД „Национална полиция" е предвидено изявление за медиите след Национално съвещание на ръководния състав на Министерството на вътрешните работи.

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" се отварят офертите в обществената поръчка за избор на изпълнител за проектиране и строителство на 13,2 км от автомагистрала „Струма", в участъка между Кресна и Крупник.

***
София.
От 15.00 часа в зала „Родопи" на Интер Експо Център в рамките на международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо - 2019" ще се проведе кръгла маса "Туризъм - 2019".

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ - Варна на ул. „Георги Бенковски" №1 Станислав Иванов, председател на комисията „Финанси и бюджет" към ОбС ще приема граждани.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Регионална библиотека „Петко Р. Славейков" ще бъде открита изложба на мартеници, изработени от Клуб „Битова култура" при НЧ „Надежда-1869".

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе съвещание с кметовете и кметските наместници на малките населени места.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в залата на читалище „Братство" Общината ще представи резултатите от проекта „Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради".

***
Перник.
От 14.00 часа в ОК „Дворец на културата" - гр. Перник продължава серията от граждански диалози "Европа в нашия дом". Участие в срещата ще вземат кметът на Община Перник Вяра Церовска, зам.-министърът на образованието и науката Таня Михайлова и народните представители Красимир Велчев и д-р Александър Александров.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Джумая джамия ще се проведе Традиционното кафе на толерантността в Пловдив, което ще събере отново представители на различни религии.

***
Русе.
От 13.30 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе редовно заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ООД - Русе.