Откриха труп на мъж на пътя край град Левски
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Февруари 2019 11:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Откриха труп на мъж на пътя край град Левски

/КРОСС/ Тяло на мъж е било открито на пътя край град Левски снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.Около 20 часа в полицията в Левски е подаден сигнал за станала катастрофа, при която водачът е избягал от местопроизшествието. Веднага са изпратени полицейски служители. Около 21 часа на около 700 метра от град Левски в посока село Козар Белене в дясно от пътя е намерен да лежи 50-годишен мъж.

Пристигналият екип на Спешна помощ обаче само констатира смъртта му. Уведомен е и прокурор. От проведените бързи оперативни действия е установен паркиран в град Левски товарен микробус „Опел Мовано". Открит е и водачът - 50-годишен местен жител. Изпробван е за употреба на алкохол с дрегер, като уредът е отчел 0,74 промила. Издаден е талон за медицинско изследване.

Шофьорът е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Един човек е загинал, а 19 са били ранени в станалите 18 катастрофи през изминалото денонощие,а съобщиха от МВР. На територията на София са били регистрирани 41 леки и 6 тежки пътнотранспортни произшествия; шестима са били ранени.