Гръцката звезда Василис Карас с голям концерт “Арена Армеец”
Секция: Шоубизнес
15 Февруари 2019 11:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гръцката звезда Василис Карас с голям концерт “Арена Армеец”

/КРОСС/ Eдин от най-обичаните гръцки изпълнители в България - Василис Карас пристига в София за голям концерт на 8 май 2019 г. в зала "Арена Армеец". Звездата ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки парти и хиляди фенове! Той ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му ще бъде от най-висока класа!

Билетите за "Василис Карас - 40 години на сцена" на 8 май в "Арена Армеец" се продават ексклузивно и с пълна сила в системата на Ticketportal.bg, а голяма част от местата в залата вече са разпродадени!
Цената на билетите за седящи места е от 30 до 50 лв. (според мястото в залата). А за тези, които искат да бъдат "на една ръка разстояние" от любимеца си, се предлагат седящи места на терен (ВИП маси), разположени пред и близо до сцената, в различни ценови категории. Интересът към шоуто е огромен!

Василис Карас може би e най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения вярна публика. Той е един от най-слушаните и харесвани изпълнители у нас, а феновете му тук са хиляди. С характерен дълбок глас и силно сценично присъствие - талантът му върви ръка за ръка с много труд. Той е изключително продуктивен през всичките тези години, а почти всеки негов албум става златен и платинен. Никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Последният му концерт у нас беше преди две години, когато в същата зала "Арена Армеец" имаше повече от 15 000 души. Във връзка с предстоящият си концерт на 8 май в София, звездата сподели, че много обича да идва в България, защото тук има много приятели и фенове. Именно по покана на свой близък приятел е стъпил за първи път у нас преди 27 години.