Пътешествие с ретро трамвай и дегустация на шоколадови бонбони направи Деня на влюбените незабравим спомен
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Февруари 2019 13:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пътешествие с ретро трамвай и дегустация на шоколадови бонбони направи Деня на влюбените незабравим спомен

/КРОСС/ Valentino Chocolatier и Alter Experience Bulgaria имаха удоволствието да съпреживеят с влюбени ентусиасти едно уникално шоколадово-романтично пътешествие с най-неподражаемия ретро трамвай. В деня на влюбените всички присъстващи се потопиха в незабравима обиколка на Стара София с чаша вино и висококачествени белгийски бонбони. Посетителите на събитието имаха възможност да опитат уникални комбинации от вкусове, съчетаващи шоколад с карамел и морска сол, бонбони с палачинкови корички. Ентусиазмът на пътешествениците беше още по-подсилен с бонбон от далечна Куба, включващ какаови зърна от страната на Фидел Кастро, сметана, алкохол и чили. В приятната обстановка на ретро трамвая, шокоманиаците изслушаха с интерес увлекателен разказ за произхода на шоколада, подробности окола празника Св. Валентин, както и подробности за марката Valentino Chocolatier.

Участниците в събитието дори и не предполагаха колко важно бе да се слуша внимателно, понеже после се задаваха любопитни въпроси, а отличниците, отговорили правилно, получаваха за награда още и още бонбони. Романтичният момент от вечерта настъпи, когато водещата Оксана прикани присъстващите да изкажат с думи любовта си към близкия човек. Веднага се чу простото, но толкова важно: "Обичам те!" и така изреклата го дама си спечели надписване на плочка шоколад именно с тежи важни думички.
За кратката, но толкова интересна разходка из нощна София може да се разкаже и още, и още. Имаше от всичко- и смях, и вино, и наздравици, и шоколад, и много, много любов.
Valentino Chocolatier и Alter Experience Bulgaria пожелават на всички да останат все така влюбени и шоколадови - има още много любов и бонбони за раздаване!