Орландо Блум и Кейти Пери се сгодиха навръх Свети Валентин
Секция: Шоубизнес
15 Февруари 2019 16:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Орландо Блум и Кейти Пери се сгодиха навръх Свети Валентин

/КРОСС/ Певицата Кейти Пери каза "да" на Орландо Блум след 3-годишния им романс.Актьорът ѝ предложи на Свети Валентин с розов ретро пръстен, съобщават от "24 часа", цитирайки "Дейли мейл".

Пери сподели снимка в Инстаграм с любимия си и бижуто на своята ръка. Майката на певицата също съобщи радостната новина във Фейсбук, като написа:

"Вижте кой се сгоди миналата нощ".

Орландо предложил на изпълнителката под арка във формата на сърце, а тя се разплакала. И двамата изглеждали изключително развълнувани на сцената.В този специален момент за двойката Кейти Пери бе с цикламена рокля на дизайнерката Александра Рич. Маникюрът ѝ също бе в същата гама и перфектно пасна на пръстена, с който Блум ѝ предложи брак.

За да бъде в тон с празника, певицата бе и с големи обици, както и искрящ колан, във формата на сърце. Пиарите на двете знаменитости все още не са потвърдили официално, че годежът е факт.

В интервю за списание Paper преди няколко дни Кейти сподели:

"Аз съм изключително прагматична и не съм капризна... Имам предвид, че бях женена на 25 години. Сега съм на 34, минаха почти 10 години оттогава. Да си с един човек до края на живота си - не бях сигурна, че това е за мен. Аз съм доста по-различен човек."