Кралят на руския поп Филип Киркоров отново с грандиозен концерт
Секция: Шоубизнес
18 Февруари 2019 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кралят на руския поп Филип Киркоров отново с грандиозен концерт

/КРОСС/ Кралят на руския поп Филип Киркоров ще представи новото си шоу "New Project "Я+R" - второе Я" ("Второто ми аз"), на 10 юни в зала „Колодрума" в Пловдив . Идеята за мега спектакъла започна от желанието за подобряване на шоуто, създадено от творческия двигател на Цирк Дю Солей - Франко Драгоне. След реализацията на всички замислени идеи, обаче, се получи едно абсолютно ново шоу, което надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект.
Тонове на техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, LED екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт.
В новата си програма звездата от български произход кани зрителите в пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите "Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам". Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.
В новата програма певецът е съпроводен от образите на "Муза" и "Ангел" - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип. Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, "счупили" рекордите на руските радио класации, като "Цвет настроения синий" , "Ибица"и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова "Уважаемый автор" (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.
Заповядайте в многофункционална зала "Колодрум Пловдив" за още една незабравима вечер, канят организаторите. Билетите са на стойност от 40 до 120 лв. и се рьазпространяват в мрежата на Ивентим.