Марио Бионди с концерт в зала 1 на НДК (видео)
Секция: КУЛТУРА
18 Февруари 2019 12:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Марио Бионди с концерт в зала 1 на НДК (видео)

/КРОСС/ Наричат Марио Бионди певецът с най-отличителния и чувствен глас в съвременната соул музика, достоен наследник на Бари Уайт, не само заради тембъра, но и заради съблазнителното усещане, което се носи от музиката му. Във всичко това ще се убеди българската публика на 18 октомври в зала 1 на НДК.

Бионди пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония", а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година.

Събитието обогатява линията на продуциране на запомнящи се музикални събития в НДК с нови, атрактивни за публиката и високопрофесионални проекти - този път в партньорство с един от най-утвърдените и доказани през годините фестивали за изкуство в България - „Аполония".

През последните години Марио Бионди се наложи като международна звезда с многобройни концерти в най-престижните музикални зали в света, сред които и Роял Албърт Хол в Лондон. Очакванията на певеца за предстоящия концерт в емблематичната софийска зала 1, е той да се превърне в истински незабравимо емоционално изживяване.

Бионди има зад гърба си издадени 9 албума като последният излезе през март 2018 година и носи заглавието „Brasil". Певецът реализира супер успешно турне през изминалата година, включващо 24 концертни града.

Билети за концерта на Марио Бионди в зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център - НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

За най-големите почитатели на Бионди организаторите предвиждат ВИП билети в ограничен брой. Притежателят им ще има възможност да се потопи в атмосферата на събитието, възползвайки се от отделен вход за концерта през Клуб 1, специално посрещане с коктейл и музикално оформление и места с отлична видимост.

video: https://www.youtube.com/watch?v=5IzccDy94Zg