Касовите апарати на Daisy Tech са сред пазарните лидери в над 50 държави на 4 континента
Секция: ИКОНОМИКА
18 Февруари 2019 11:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Касовите апарати на Daisy Tech са сред пазарните лидери в над 50 държави на 4 континента

/КРОСС/ Пазарът и търсенето са най-точният и верен измерител за това кои наистина са най-добрите касови апарати. Този показател нарежда българската компания Daisy Tech сред световните лидери с продажби в над 50 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка.
Благодарение на високото си качество, касовите апарати на фирма Daisy Tech са сред най-популярните и надеждни устройства на много чуждестранни пазари, сред които Австрия, Италия, Чехия, Румъния, Македония, Молдова, Грузия, Словения и още над 40 държави по цял свят. Daisy Tech е производител №1 не само в България, но и в цяла Европа, като от създаването си до днес е продала над 2 000 000 фискални устройства по цял свят.
Анкети сред потребителите показват, че те са предпочели касовите апарати на Daisy Tech заради влаганите в тях най-висококачествени материали, компоненти и практични иновации. По думите им, устройствата на българската компания се отличават с изключително бърз процесор; надежден, скоростен и безшумен принтиращ механизъм; висока скорост на печат на бележките, супер удобни операторски и клиентски дисплеи с достатъчно големи и видими цифри.

Потребителите на продуктите от хитовата по цял свят гама Compact са изключително доволни и от издържливата им вградена батерия. Те споделят, че устройствата на Daisy Tech издържат по цяла седмица работа само на батерия, като зареждането й отнема не повече от час!
Разнообразните и удобни комуникационни възможности също са са сред топ причините серията Compact да бъде предпочитана от над 2 милиона бизнесмени, производители и търговци в над 50 държави на 4 континента. Това е така, тъй като новото поколение фискални устройства на иновативната българска компания дават възможност за връзка с компютър, таблет и други мобилни устройства: чрез Bluetooth, WIFI, USB и пр.
А една от големите гордости на компанията - най-малкият касов апарат в света Compact S, притежава и подсветка на клавиатурата, което го прави подходящ за работа и при недобре осветена работна среда. Продуктите на Daisy Tech са издръжливи на атмосферни условия където и да е по света, като пряка слънчева светлина, влага, студ, а работният им температурен диапазон е от впечатляващите минус 10 до плюс 45 градуса по Целзий!
Всички тези факти правят касовите апарати Daisy Tech най-предпочитаните и сред клиентите в България. Родните потребители споделят още, че избират продуктите на компанията и заради това, че те са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни - от останалите бизнесмени и търговци.
Подробности за това защо продуктите на Daisy Tech са предпочитани от над 2 милиона души в повече от 50 държави по света можете да научите на https://daisy.bg/.