Месец на любовта и пролетното настроение в Plovdiv Plaza
Секция: Шоубизнес
19 Февруари 2019 10:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Месец на любовта и пролетното настроение в Plovdiv Plaza

/КРОСС/ Много романтични изненади и пролетно настроение очакват посетителите на най-големия мол в града PLOVDIV PLAZA.
В големия атруим на търговския център кокетно сред зеленина и цветя е разположена романтична пейка, на която всеки - с половинката си или не - може да седне и да се снима. Изненадите за влюбените не спират до тук. Днес огромният LED екран в мола излъчваше обяснения в любов, изпратени на Facebook страницата на PLOVDIV PLAZA.
Любовта и поезията вървят ръка за ръка и от най-модерния търговски център в града под тепетата са помислили и за това. От понеделник до четвъртък посетителите на PLOVDIV PLAZA можеха да срещнат в коридорите на търговския център Ромео и Жулиета, рецитиращи безсмъртните сонети на Шекспир и напомнящи колко малко е нужно, за да свидетелстват любовта си при всеки повод.
И все пак февруари не е само и единствено месец на влюбените.
Тази неделя, 17 февруари, от 11.30 ч. молът ще се превърне в сцена за „Талантите на PLOVDIV PLAZA" с водещ очарователната Ася. А на 24 февруари, неделя, от 11.30 ч. малчуганите ги очаква истинско караоке шоу с най-любимите български песни за деца от Маргаритка, допълнени от много танци и забавления.
В събота 23 февруари, PLOVDIV PLAZA е домакин на EVN Екоплет - забавна машина, на която всеки може да си оплетеш уникален шал, карайки колело. Само с няколко завъртания на педалите посетителите на най-големия търговски център в града не само ще се раздвижат, но и ще създадат чиста енергия, задействаща плетящ механизъм. Мекият шал, който си изработят ентусиастите, ще им остане за спомен.