Ицо Хазарта в 3in1 комбинация срещу предразсъдъците
Секция: Шоубизнес
22 Февруари 2019 08:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ицо Хазарта в 3in1 комбинация срещу предразсъдъците

/КРОСС/ Днес е премиерата на новия хит на хип-хоп сцената в България – "Браво!".

Парчето, което обещава да оглави класациите през идните месеци, е плод на колаборацията между NESCAFÉ® 3in1 и хип-хоп звездата Ицо Хазарта.

16 години след излизането на музикалната сцена на тоталния хит „3в1“ изпълнителят и любимият кафе микс обединяват усилия, за да се изправят срещу предразсъдъците.

Новата самостоятелна песен на хип-хоп звездата - „Браво!“, вдъхновена от предстоящата кампания на кафе бранда, ще представи една нова страна на българската хип-хоп музика. В клипа Ицо Хазарта влиза в ролята на рокер, който показва колко е важно да опознаем хората преди да ги съдим.

Видеото ще изненада с неочакван развой на събитията и ще задържи вниманието на зрителя до самия край с превъплъщенията на главния герой в рокер, рапър и учител. Сюжетната линия приканва да не бързате да съдите преди да опознаете някого.

Чрез съвместния си проект NESCAFÉ® 3in1 и хип-хоп звездата демонстрират колко е важно хората да се опознаят, преди да си слагат етикети. Ицо и NESCAFÉ® 3in1 отправят към всеки един ясно послание: #ChatBeforeYouJudge (Опознай, преди да съдиш!).

Режисьор на клипа е Валери Милев, който е работил и по редица други музикални проекти заедно с Ицо Хазарта и Ъпсурт.

Почитателите на NESCAFÉ® 3in1 и Ицо Хазарта могат да се насладят на новата песен и видео, а съвсем скоро ги очаква и любимата кафе напитка с напълно нова рецепта!

 

Повече за Ицо Хазарта:

Ицо Хазарта пише първия си хит "Нон-стоп", когато е на 18 години. Оттогава до днес има десетки хитове, хиляди концерти и четири супер успешни албума заедно с "Ъпсурт". През 2019г. ще излезе първият му самостоятелен албум.

 

Повече за NESCAFÉ 3in1:

NESCAFÉ® 3in1 е твоята очаквано добра кафе комбинация, която се появява на българския пазар през далечната 2003 г. 16 години по-късно, все така абсолютен лидер на пазара на кафе-миксове, NESCAFÉ® 3in1 носи отговорността да продължава да развива категорията. Младежка, дръзка и иновативна, марката винаги се е стремяла да отговаря на модерните кафе тенденции и да бъде близка до младите. 

 Приготвена удивително майсторски, новата рецепта на NESCAFÉ® 3in1 отговоря на очакванията ти за перфектно балансирана чаша кафе с богат аромат и плътен вкус. Очаквайте скоро по магазините!