Двойниците на Ким Чен-ун и Тръмп пристигнаха в Ханой
Секция: Шоубизнес
22 Февруари 2019 20:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Двойниците на Ким Чен-ун и Тръмп пристигнаха в Ханой

/КРОСС/ Австралийският актьор с китайски произход Хауърд Екс, който влиза в образа на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, пристигна в Ханой във връзка с предстоящата втора среща на високо равнище между лидерите на САЩ и КНДР. Във виетнамската столица той се срещна с двойника на Доналд Тръмп - Ръсел Уайт.

Имитаторът на Ким отказа да сподели плановете си пред забелязалите го в Ханой журналисти, но обеща, че появата му пред публика ще бъде ярка и неочаквана. Засега той се снима с колегата си пред местната опера, като двамата позираха в пози, типични за големите лидери.

Изглежда, че двойникът на лидера на Северна Корея иска да привлече вниманието на местните жители и туристи в центъра на Ханой, където се намират няколко петзвездни хотела. В един от тях може да се проведе планираната за 27-28 февруари среща между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Все още е трудно да се предположи какви ще са реакциите на натоварените с подготовката и сигурността на предстоящата среща местни служби към появата на Хауърд Екс в града.

Миналата година, преди първата среща между Тръмп и Ким Чен-ун в Сингапур, актьорът беше задържан и получи предупреждение да стои далеч от остров Сентоса - мястото на срещата. Въпреки това, в Сингапур Хауърд Екс се срещна със своя колега, двойника на Доналд Тръмп, и двамата заедно се снимаха с всички желаещи.

Хауърд Екс започва кариерата си като двойник на Ким Чен-ун през 2011 година, когато получава предложения да се снима в киното и телевизията, най-вече в Хонконг. Той отбеляза, че през последните три години е постигнал най-голяма прилика със севернокорейския лидер. Хауърд Екс преживя минути световна слава по време на Олимпиадата в Пхенян, когато неговата поява заедно с тази на двойника на Тръмп на откриването й предизвика истински фурор.