Росен Желязков ще председателства първото заседание на българо-македонска комисия за икономическо сътрудничество
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Февруари 2019 07:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Росен Желязков ще председателства първото заседание на  българо-македонска комисия за икономическо сътрудничество

/КРОСС/ Министърът на транспорта, информационни технологии и съобщенията Росен Желязков ще председателства първото заседание на Междуправителствената българо-македонска комисия за икономическо сътрудничество, което ще се проведе в периода 6-7 март в Скопие. Съпредседател от страна на Република Северна Македония е министърът на икономиката Крешник Бектеши.

В рамките на посещението си в Северна Македония министър Росен Желязков ще проведе работни срещи с министъра на информационното общество и администрацията Дамян Манчевски и министъра на транспорта и съобщенията Горан Сугарески.

За представителите на медиите, които желаят да отразят Първото заседание на комисията за икономическо сътрудничество между двете страни е организиран транспорт. Във връзка с ограничения брой места, молим, желаещите да ползват организирания превоз да го заявят до 11:00 ч. на 01.03.2019 г. (петък), е-mail: press@mtitc.government.bg . За повече въпроси може да се обръщате към Христина Стойчева на тел.: 0899 606 666.