Съдът остави в ареста убиеца от Варна
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Февруари 2019 16:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съдът остави в ареста убиеца от Варна

/КРОСС/ Съдът във Варна реши да остави за постоянно в ареста задържания за жестокото убийство на съпругата си. Борислав Николов беше арестуван, след като преби до смърт 40 годишната си жена. От обвинението поискаха най-тежката мярка с аргумента, че Борислав може да се укрие.

"Въобще не е имало от негова страна каквато и да била намеса и връзка с това, което прокуратурата настоява/.../Скандал е имало - три шамара от негова страна и той го е казал още в досъдебното производство. Нищо повече", каза адвокатът на задържания - Енчо Енчев.

От прокуратурата казаха, че няма противоречие. "Причината за смъртта такава каквато е изяснена не настъпва веднага", заяви прокурорът Радослав Лазаров.

Въпреки многократните жалби за насилие над жертвата, полицията не е пренебрегнала случая. Това твърди говорителят на окръжната прокуратура в морската столица. На този етап няма повдигнато обвинение срещу свекървата на жертвата. За нея засега се знае, че е помогнала на сина си да си стегне багажа, но реално не е оказала помощ на пребитата си снаха. Ако в хода на разследването бъде доказана и нейната вина, тя също ще бъде привлечена като обвиняема.