Рами Малек може да е злодея в следващия филм за Джеймс Бонд
Секция: Шоубизнес
01 Март 2019 16:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рами Малек може да е злодея в следващия филм за Джеймс Бонд

/КРОСС/ Малко след победата си на наградите "Оскар" актьорът от "Бохемска рапсодия" Рами Малек може да се окаже и новият злодей в доста дълго отлагания 25-и поред следващ филм от поредицата за британския таен агент Джеймс Бонд. Смята се, че той ще е последен с участието на Даниел Крейг в главната роля, пише "Гардиън", позовавайки се на информация от изданието Collider.

Според медията Малек е във финални преговори за ролята, след като статутът му се издигна значително след спечелването на стаутетката на Американската филмова академия.

Той отдавна е обсъждан като много вероятен вариант за изпълнител на основната отрицателна роля. "Варайъти" писа още през декември миналата година, че има такива разговори, но и че основна пречка е снимачния график на финалния сезон на телевизионния сериал с негово участие Mr Robot, където той играе компютърен хакер със страхова невроза.

Изданието допълва, че има информация, че продуцентите се опитват да привлекат във филма и друг носител на "Оскар" - актрисата Лупита Ньонго.

Забавянето на продукцията може и да е било в полза на Малек, коментира "Гардиън". През август 2018 г. режисьорът Дани Бойл отпадна от екипа на филма заради "творчески различия" с продуцентите. Оттогава се твърди и че се правят големи сценарни промени.

Засега снимките са насрочени за април, а работното заглавие е Shatterhand. Премиерата се очаква година по-късно.