Предстоящи събития в страната на 8 март
Секция: Предстоящи събития
08 Март 2019 07:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 8 март

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в дебат със студенти и ученици на тема „Разбират ли младите езика на Брюксел?", който ще се проведе в залата на Библиотечно-информационен център, Пети корпус на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий".

***
София.
От 10.30 часа министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов, българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел и комисарят по земеделие и развитие на селските райони Фил Хоган ще открият конференцията „Цифровизация в пчеларството: ползи и предизвикателства" в хотел „Холидей Ин".

***
София.
От 10.30 часа министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще връчи ключовете за нови автомобили с висока проходимост на ГД „Гранична полиция". Събитието ще протече в Зонално жандармерийско управление - София, ул. „Патриарх Герман" № 5.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Национална асоциация „Българско Черноморие" и Национално сдружение за защита собствениците на имоти на тема „Българските дюни и законът за национализация".

***
София.
От 15.00 часа пред Народното събрание ще се проведе протест с искане народът да решава всички въпроси от национално и местно значение с референдуми.

***
***
Бургас.
От 10.30 часа в малкия клуб на ОДМВР - Бургас (разположен в сградата на дирекцията на ул. „Христо Ботев" 46) ще се проведе брифинг с участието на главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, заместник-директора на Главна дирекция национална полиция старши комисар Тодор Гребенаров и директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов по повод годишния анализ на дейността на ОДМВР - Бургас за 2018 г.

***
Варна.
От 11.00 часа ще се проведе пресконференция на Елена Йончева - народен представител от ПП „БСП за България" в 44- то Народно събрание и Борислав Гуцанов - председател на ГС на БСП Варна в централата на ГС на БСП - Варна на ул. „Македония" №33.
***
Варна.
От 14.00 часа общинският съветник от ГЕРБ Надя Георгиева организира приемна за граждани в офиса на партията на ул. „Георги Бенковски" 1.

***
Варна.
От 15.00 часа в сградата на ОД на МВР - Варна ще се проведе брифинг във връзка с годишния отчет - анализ за дейността на Областната дирекция на МВР за 2018 година. В него е предвидено участието на главен комисар Ивайло Иванов - Главен секретар на МВР и стaрши комисар Тодор Гребенаров - заместник директор на ГДНП. - Диана

***
Смолян.
От 10.00 часа директорът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов и ст. комисар Станислав Манолов - зам.-директор на ГД „Гранична полиция" ще присъстват на отчета на ОДМВР - Смолян за 2018 г.

***
Стара Загора.
От 11.30 часа в катедралния храм „Св. Николай" ще бъде отслужен водосвет за здраве и дълголетие по повод 43-тият рожден ден на Старозагорския митрополит Киприан. След него се очаква владиката да получи поздравления от представителите на Св. Синод, официални лица,
свещенослужители и епархиоти.