Б.Т.Р. тръгва на европейско турне
Секция: Шоубизнес
11 Март 2019 10:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Б.Т.Р. тръгва на европейско турне

/КРОСС/ На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят новия си албум „Невидими стени" с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, както следва:
Март - 21 Прага, 22 Хановер, 23 Хамбург, 24 Бремен, 29 Мюнстер, 30 Кьолн, 31 Щутгард,
Април - 5 Милано, 6 Лион, 7 Барселона, 10 Памплона, 12 Мадрид, 13 Валенсия.
„Невидими стени" е 12 - и студиен албум на групата и има доста добра популярност - първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Но продажбите не са единствения индикатор. За успеха на Б.Т.Р. говорят неизброимите съобщения във Фейсбук страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила" и акустичната балада „Ела".


Самите музиканти също си имат фаворити от албума: Наско - „Никога преди", Славчо -„Легенда", Илиян - „Подемните реки" и Иван - „Тези дни".
Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени". До сега са факт видеата на две от тях - „Моята сила" с режисьор Асен Блатечки

video: https://www.youtube.com/watch?v=iSyvAqvbylY

и „Никога преди" - режисьор Петър Петров

video: https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBw.


В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му - 19 април. И за да бъдем съвсем точни - на 19 април в City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип.