Предстоящи събития в страната на 13 март
Секция: Предстоящи събития
13 Март 2019 07:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 13 март

/КРОСС/София.
От 09.00 часа ще започне заседанието на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа в Министерския съвет ще започне редовното правителствено заседание.

***
София.
От 09.30 ч. в Тек Експъртс София (пл. Позитано 2, Перформ Бизнес Център, етаж 2) ще се състои кръгла маса на тема „Жените в технологичния сектор: Възможности и предизвикателства".

***
София.
От 10.00 часа ще бъдат положени венци пред паметните плочи на Шандор Петьофи и Лайош Кошут по повод 171 години от избухването на Революцията и борбата за свобода от 1848-1849 г., която е едно от най-значителните събития от новата история на Унгария.

***
София.
От 11.00 часа петчленен състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на Г.З. от Хисаря срещу Български ветеринарен съюз.

***
София.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция за репресиите срещу българските граждани чрез упражняване на натиск над адвокатите им и борбата с адвокатите за свободна защита на правата и законните интереси на гражданите.

***
София.
От 11.30 часа в „Оборище 5" - Галерия & Зала по случай финала на фаза 1 от Програмата „Нестле за по-здрави" ще бъде проведено специално събитие, на което ще бъдат отличени най-отдадените училища.

***
Асеновград.
Oт 11.00 часа в кабинета на кмета на община Асеновград д-р Емил Караиванов ще се проведе пресконференция по повод актуални теми от работата на Общината.

***
Варна.
От 14.00 часа до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ общинският съветник Марица Гърдева ще проведе приемна за граждани.

***
Варна.
От 14.00 часа до 16.00 часа в Дома на културата на слепите ще се проведе безплатен семинар на тема „Новости в техническите помощни средства и информационни технологии за деца и възрастни със зрителни увреждания".

***
Каспичан.
От 13.30 часа ще бъде тържествено осветен реновираният полицейски участък.

***
Шумен.
От 11.00 часа в зала №9 на Съдебната палата ще бъде представен филмът-симулативен процес „Съдебен процес - грабеж и разпространение на наркотици в двора на училището" и рекламния клип, представен на Третата национална среща на органите на съдебна власт - участници в Образователната програма на „Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури".

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала „Тича" на хотел „Шумен" ПП ГЕРБ организира граждански диалог на тема регионално развитие. Участие в дискусионната среща ще вземат зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, областният управител на Шумен проф. Стефан Желев, общински съветници, кметове на общини и кметове на кметства от Шуменска област.

***
Ямбол.
От 17.30 часа в Музея на бойната слава в Ямбол ще бъде представена фотодокументалната изложба „Те защитаваха честта на България".