Затварят кръстовища на Графа за коли до 15 април
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Март 2019 11:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Затварят кръстовища на Графа за коли до 15 април

/КРОСС/ Столичната улица „Граф Игнатиев" ще бъде затворена за движение от днес до 15 април в участъка от "Алабин" до бул. "Васил Левски" включително и през кръстовищата на Графа и ул. „Солунска" и на ул. „6-ти септември", съобщи Столична община.

Забраната не се отнася за трамваите. Заради ремонтните действия се затваря и кръстовището на Графа с "Любен Каравелов" в участъка от бул. „Васил Левски" до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви". Отваря се за движение обаче кръстовището на ул. ул. „Граф Игнатиев" с ул. „Иван Денкоглу" - при площад „Гарибалди".

От 8 до 16 часа днес и утре „Столичен електротранспорт" - ЕАД ще извърши текущ ремонт и профилактика на релсовия път и контактно кабелната мрежа по трамвайна линия № 8 в участъка от спирка „ж.п. прелез" до трамвайното колело „Люлин". За времето на ремонтите ЦГМ променя маршрута на трамвайна линия № 8, като мотрисите ще пътуват от Съдебна палата до ж.к. Западен парк. След 16.00 часа движението ще се възстанови по нормалния маршрут.

Разкрива се временна автобусна линия № 8-ТМ с маршрут: от трамвайно обръщателно колело "Люлин" по бул. "Добринова скала", бул. "Д-р Петър Дертлиев", бул. "Панчо Владигеров", бул. "Царица Йоана", ул. "Булина ливада", бул. "Александър Стамболийски", бул. "Вардар" и по бул. "Царица Йоана" по маршрута двупосочно