Джиджи Хадид: Палестинските корени обогатиха живота ми
Секция: Шоубизнес
18 Март 2019 07:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джиджи Хадид: Палестинските корени обогатиха живота ми

/КРОСС/ Джиджи Хадид беляза началото на едно ново поколение супермодели в модната индустрия.

Често наричана „момичето на Instagram“, тя даде старт на вълната млади лица, чиято професия е пряко обвързана с дигитализацията в световен план.

Още по-интересно е, че в кръвта ѝ има палестински корени, което я направи още по-екзотична и искана от големите модни къщи.

Джиджи Хадид е дъщеря на модела Йоланда Хадид и палестинският имотен бизнесмен Мохамед Хадид, а през март е и на корицата на юбилейното издание на Vogue Arabia.

Макар да е дъщеря на модел, животът ѝ не протича точно така, както се очаква.

„Когато бях малка, позирах като модел, но майка ми умишлено ме спря преди това да се превърне в работа“, споделя Джиджи в интервюто.

През февруари 2014 прави своя дебют като модел за Desigual. Оттогава животът ѝ се променя изцяло и до днес, когато е дефилирала за повечето световни модни брандове.

За своите корени тя споделя: „Това, че съм полупалестинка обогати много живота ми. Винаги съм смятала, че децата със смесена кръв имат една двойственост в живота, която е уникална. Мисля, че извън очевидното, като това да израснеш с любов към арабската кухня и традиции, да съм полуарабка ми повлия да съм открита“.