Леонардо ди Каприо и Брад Пит в новия филм на Тарантино "Имало едно време в Холивуд"
Секция: Шоубизнес
19 Март 2019 13:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Леонардо ди Каприо и Брад Пит в новия филм на Тарантино "Имало едно време в Холивуд"

/КРОСС/  Сони Пикчърс" публикува първия официален постер към предстоящия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", който бе обявен за пръв път през февруари 2018 г. и e с насрочена премиера за 26 юли тази година.

На постера са основните звезди - Брад Пит и Леонардо ди Каприо, облечени в стил 60-те и изобразяващи съответно героите си Клиф Буут и Рик Далтън. Това е първият филм, в който двамата си партнират.

Тарантино, който е режисьор, продуцент и сценарист на проекта, казва пред "Холивуд рипортър", че това е "история, която се развива в Лос Анджелис през 1969 г., в апогея на хипарския Холивуд". Той допълва още, че е работил по сценария пет години, а и е живял в Лос Анджелис през по-голямата част от живота си, включително и през 1969 г., когато е на седем години. Режисьорът споделя, че се вълнува да разкаже история за онзи Лос Анджелис и Холивуд, който вече не съществува. "Не мога да бъда по-щастлив и за динамичния екип на Ди Каприо и Пит като Рик и Клиф", казва още Тарантино. Във филма се включва и Марго Роби в ролята на покойната актриса Шарън Тейт.