Предстоящи събития в страната на п0 март
Секция: Предстоящи събития
20 Март 2019 07:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на п0 март

/КРОСС/ София.
От 8.00 часа в централата на ГЕРБ партията ще проведе среща със СДС

***
София.
От 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание

***
София.
От 10.00 часа ще започне седмичното заседание на Министерския съвет.

***
София.
В 17.00 часа пред Паметника на войнишкия лъв - част от Мемориала на Първи и Шести пехотен полк, в градината при Националния дворец на културата министър Красимир Каракачанов ще открие фотоизложбата „15 години България в НАТО".

***
София.
От 9.00 часа в зала № 32 в Националния институт на правосъдието ще се проведе писменият изпит за първоначално назначаване на длъжност „прокурор".

***
София.
От 10.00 часа петчленен състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на лишен от свобода австралийски гражданин, изтърпяващ наказанието в наш затвор.

***
София.
В 10.30 часа в зала „Изток" заместник-председателят на Народното събрание Явор Нотев ще разговаря с делегацията на Комисията по европейска интеграция на Народната скупщина на Сърбия. В 11.30 часа гостите ще се срещнат и с народните представители от Групата за приятелство България - Сърбия.

***
София.
От 10.30 в сградата на Направление архитектура и градоустройство главният архитект на София арх. Здравко Здравков ще обяви победителите в конкурса за изготвяне на инвестиционен проект за нова детска градина в кв. „Горна баня". На събитието ще присъстват зам.-кметът по образование и култура доц. д-р Тодор Чобанов и кметът на район „Овча купел" Христина Семерджиева.

***
София.
От 10.30 часа в Централна поща (ул. „Гурко" № 6) главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Деян Дънешки ще пусне в употреба издание на тема: „140 години от рождението на Алберт Айнщайн" - една пощенска марка и специален пощенски печат.

***
София.
От 11.00 часа БСП ще внесе жалба в Конституционния съд във връзка с ограничаване на правото на свобода на словото.

***
София.
От 11.00 часа посланичката на Куба у нас Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан ще даде пресконференция в Клуб „Журналист" на СБЖ.

***
София.
В 11.30 часа в Северното фоайе на Народното събрание ще бъде открита фотоизложба „
От 19.00 часа в Клуб 1 ще се проведат годишните награди на Imoti.net, организирани от „Инвестор".

***
Благоевград.
От 10.00 часа в общината ще се проведе заключителна пресконференция за проекта "Обновяване на многофамилни жилищни сгради".

***
Благоевград.
От 11.00 часа на пл. "Христо Ботев" 2 (пред сградата на Централна поща - Благоевград) ще се състои официална церемония за откриване на обновените жилищни сгради по проекта.

***
Благоевград.
От 16.00 часа в зала 101 в административната сграда на общината ще се проведе лекция в
Информационната кампания „Акушерките близо до майките".

***
Варна.
От 14.00 часа в офиса на ГЕРБ (ул. „Георги Бенковски" №1) Славчо Славов, председател на ПК „Наука и образование" към ОбС ще приема граждани.

***
Враца.
От 10.00 часа в Заседателната зала на общината ще бъдат отворени оферти в процедура чрез публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Текущ ремонт на обекти от общинската инфраструктура на територията на община Враца", открита с Решение № 791/19.02.2019 година, публикувана в Регистъра на обществените поръчки на 19.02.2019 година с уникален номер: 00814-2019-0007.
***
Златоград.
От 15.00 часа в залата на Общинския съвет Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с
жители.
***
Златоград/с. Старцево.
От 13.00 часа в малката зала на Народно читалище „Прогрес" Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе
информационна среща с жители.
***
Карлово.
От 11.00 часа ще се състои церемония по полагане на първа копка на обект „Кръгово кръстовище при км 254+257 на път I-6 София - Бургас и
подходи към два броя локални платна".
***
Неделино. От 10.00 часа в Сесийна зала на общината Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Пазарджик.
От 10.30 часа в кабинета на председателя на съда ще бъде представен Годишен отчетен доклад за работата на Окръжен съд-Пазарджик.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в „Парк и Спа Хотел Марково" ще се проведе информационен семинар-дискусия, организиран от Българка Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация.

***
Рудозем.
От 10.00 часа в Общинска служба по земеделие Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Рудозем./с. Елховец.
От 11.30 часа в Кметството Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Рудозем./с. Чепинци.
От 14.00 часа в Читалище „Нов живот - 1948" Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Смолян.
От 15.00 часа ще се проведе пресконференция във връзка с отчитане дейността на Окръжна прокуратура - Смолян през изминалата 2018 г.
***
Смолян./с. Елховец.
От 17.00 часа в Информационния център Областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие" - Смолян ще проведе информационна среща с жители.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА- Стара Загора ще се проведе пресконференция на ГЕРБ- Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен театър ще се проведе премиерата на „Космическа приказка" - Мюзикъл за деца.