Фотографи сгащиха Чарлз и Камила по бански
Секция: Шоубизнес
20 Март 2019 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фотографи сгащиха Чарлз и Камила по бански

/КРОСС/ По бански бяха снимани принц Чарлз и съпругата му Камила, а престолонаследникът демонстрира добра физическа форма, предаде БГНЕС. Щракването е станали по време на почивката им в Барбадос.

Въпреки че често се шегува с възрастта си, 70-годишният престолонаследник изглежда по бански като човек с поне 10 години по-млад.

Тайната на добрата му форма са редовни упражнения, умерена диета и желязна воля. Смята се, че принц Чарлз следва примера на баща си Филип и прилага система от упражнения на Канадските военновъздушни сили.

Тя е известна със съкращението 5BX, което се разчита като "петте основни упражнения". Теглото на принц Чарлз е непроменено от десетилетия. Престолонаследникът тежи 72 килограма.

Чарлз се гордее, че може да носи униформи, които са били ушити за него преди 30 години и си поставя това постижение като цел.

За да я постигне, Чарлз яде само два пъти на ден. Закуската му включва рохки яйца и плодове. Принцът никога не обядва, а за вечеря яде печено месо или риба с пресни зеленчуци.

Принц Чарлз пие малко, като любимите му алкохолни напитки са сухо мартини, приготвено от три части джин и една част вермут, както и шотландското малцово уиски Лафройг, което Чарлз разрежда с вода.