Перфектният касов апарат - малък размер и XXL-качество
Секция: ИКОНОМИКА
21 Март 2019 12:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Перфектният касов апарат - малък размер и XXL-качество

/КРОСС/ Остават по-малко от две седмици до крайния срок за подмяна на касовите апарати според Наредба Н-18. Голяма част от регистрираните по ДДС търговци, производители, дистрибутори и бизнесмени все още се чудят, гледат, сравняват, притесняват какво фискално устройство и софтуер да изберат, за да работят безпроблемно и удобно. Има ли апарат, който съчетава лесна употреба, високо качество и отлична цена, и в същото време отговаря на всички нови изисквания на НАП? Оказа се, че да!
Мобилният касов апарат ZIT B20 на фирма „ЗИТ" е абсолютният хит сред представителите на дребния и средния бизнес, сочи анкета сред търговци, производители, куриери и др. Те категорично го определят като най-лесното за употреба фискално устройство на пазара. Компактният, удобен и практичен апарат на фирма „ЗИТ" е сред най-предпочитаните устройства от хората, занимаващи се с разносна търговия и куриерски услуги, собствениците на малки търговски обекти, фризьорски салони, сергии на открито, улични павилиони за храни, стоки, цветя и пр., както и от всички останали потребители, за които „малкото е повече". А „малкото" при ZIT B20 е само цената и размера на касовия апарат; всичко останало е с XXL-качество, споделят доволни потребители.

Един от най-новите мобилни касови апарати на българския пазар е съчетание от компактни размери, висока производителност, иновативни технологии, ергономичен и елегантен дизайн, удобна клавиатура, „умен" и лесен за употреба софтуер, удароустойчивост, супер издръжливост на всякакви външни и метеорологични влияния. Сред уникалните предимства на ZIT B20 е че той може да се зарежда от всяко клиентско устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank, кабела на мобилния телефон и др. Моделът се отличава и с бързо и лесно зареждане на хартията, големи операторски и клиентски дисплеи с подсветка. Освен задължителната дистанционна връзка с НАП чрез GPRS, моделът поддържа и Bluetooth интерфейс за връзка с компютър, таблет, смартфон и др. Касовият апарат може да работи и с различни търговски софтуери в режим 'Фискален принтер', като връзката с компютър се осъществява чрез стандартен USB кабел.
И това не е всичко - при закупуване на хитовия малък мобилен касов апарат на фирма „ЗИТ", която има над 50-годишна успешна история на българския и световните пазари, клиентът получава напълно готово за работа фискализирано устройство! В крайната цена са включени и всички необходими услуги: регистрация в НАП, програмиране и фискализация, абонамент за СИМ карта и договор за техническо обслужване за 12 месеца!
Повече подробости за „малкия-голям" ZIT B20 и какъв специален подарък ще получи всеки поръчал го онлайн клиент, вижте на https://zit.bg/bg/products/3717/mobilen-kasov-aparat-zit-b20-kl-s-bateria.html