Американци откриха насред полето хладилник, зареден с бири
Секция: ЛЮБОПИТНО
22 Март 2019 07:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Американци откриха насред полето хладилник, зареден с бири

/КРОСС/ Двама приятели от Батлър, щата Небраска, се натъкнали на невероятна находка, докато в неделя пътували към наводнената къща на единия - хладилник пълен с бира, съобщи в. "Линкълн джърнъл стар", цитиран от БТА.

Кайл Симпсън и Гейланд Стауфър забелязали хладилника на 50-ина метра от пътя. Те отворили домакинсикя уред и с изненада открили, че е пълен с изстудени кенчета бира. Приятелите изпили по едно пиво и го натоварили в колата.

"Това беше дар небесен и с удоволствие му се насладихме," каза Симпсън.

На другия ден американците публикували снимка на чудния хладилник и разказали за приключението си в групата с название "Небраска през обектив". За няколко часа получили 7,5 хиляди положителни отзива.

Снимката видял и собственикът на хладилника - Брайън Хили, който също бил член на тази група. Уредът му се сторил познат, още повече, че бирата била от любимите на него и на баща му марки. Оказало се, че след като през 2007 година в дома на Хили станал пожар, той пренесъл хладилника в барака близо до брега на реката. След нечуваното наводнение в Средния запад в САЩ река Плат завлякла домакинския уред на около 5 км по-надолу. Така хладилникът продължава да работи безупречно не само след пожар, но и след наводнение.

В интервюто Симпсън е обещал да върне електроуреда на притежателя, но не е уточнил дали ще бъде зареден с бири.