ЕНЕРГО-ПРО награждава 55 печеливши участници от томболата по случай Световния ден на потребителя
Секция: ИКОНОМИКА
22 Март 2019 14:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО награждава 55 печеливши участници от томболата по случай Световния ден на потребителя

/КРОСС/ Вчера, 21 март, в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО във Варна, в присъствието на нотариус бяха изтеглени печелившите клиенти, взели участие в томболата, организирана от компанията по повод 15 март - Световен ден на потребителя.
Повече от 400 клиенти на ЕНЕРГО-ПРО се включиха в играта, като посетиха клиентски център на компанията в деня на празника и попълниха талон със своите актуални данни. Участието беше безплатно и в томболата имаше право да се включи всяко пълнолетно физическо лице, което е потребител на електрическа енергия и е клиент на компаниите от групата ЕНЕРО-ПРО Варна - ЕНЕРГО-ПРО Продажби, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги и Електроразпределение Север.
Изтеглени бяха общо 55 печеливши участници, които ще получат сувенири с логото на ЕНЕРГО-ПРО. Имената на късметлиите са обявени във всички Центрове за обслужване на клиенти на компанията, както и в интернет на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii. Специалист обслужване на клиенти в ЕНЕРГО-ПРО ще информира по телефон или имейл всички спечелили. Наградите могат бъдат получени в съответния клиентски център, където са участвали томболата.