Какво да очакваме от Apple Watch Series 5?
Секция: Технологии
24 Март 2019 13:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Какво да очакваме от Apple Watch Series 5?

/КРОСС/ Apple Watch се превърна в най-продавания часовник на планетата и има доста причини за този му успех. Това е един от продуктите, при който Apple не пести иновативна мисъл и подобрява осезаемо с всеки следващ модел.

Въпреки че най-вероятно няма да видим следващия модел преди есента, слуховете около Apple Watch Series 5 започват да набират скорост.

По данни на XDA, Apple най-вероятно ще запази дизайна, който видяхме при Series 4 и ще заложи на технологични промени в "невидимия" хардуер. 

Според наскоро появил се патент, Apple планира да внедри нов метод на контрол, който прецизно разчита движенията на ръката. Така ще можем да скролваме в меню, да сменяме песни или да отговаряме на обаждания, без да се налага да ползваме свободната си ръка.

Но най-много очакваме при функциите, предназначение за следене и анализиране на здравни показатели. Ако трябва да се доверим на скорошна статия в Bloomberg, Apple планира най-накрая да зарадва потребителите с функция за следене на съня.

Очаква се базовият модел Series 5 да струва 399 долара и най-вероятно ще се появи през септември, когато очакваме да видим и следващите модели iPhone.